San u javi

12 Jun, 2008

Virus !

moje priče i razmišljanja — Autor vladica @ 15:01
Jedva sam se jutros probudio i još teže ustao.
Osećam da me hvata neka prehlada i da se to manifestuje mojom slomljenošću.
Boli me svaki mišić, svaka koščica. Moj organizam je iscrpljen već danima , tako da nekom viriščiću nije bilo teško da me savlada.
I sada taj virus gospodari mojim organizmom. Šeta se kao neki okupator , zastane , smeška se i razmnožava. U mom telu vodi se rat između moje odbrambene vojske i nepoznate vojske virusa.
U toj borbi ja sam najveća kolateralna šteta , tj . ja sam kao neka država u kojoj su upale okupacione trupe i pokušavaju da me pokore.
U vezi sa tim popio sam neke lekove , za koje se nadam da će mi kao neki moj novi arsenal oružja u mom organizmu pomoći da se izborim sa agresivnim virusom.
Dok ovo pišem ta borba u mom telu se nastavlja. Ko će pobediti ? Ja mislim da ću ja biti pobednik, on misli da će me pobediti. Za sada on ima dobru inicijativu , jer ja jako osećam napade tog virusa.
Sva borba se odvija kroz krvotok , tako da je moja krv puna virusa koje treba potamaniti.
Kažu lekari da ovakav rat traje i do desetak dana , a ja kažem da mi je mnogo i jedan dan, jer svaki virus je jak za moj organizam , čim uspe da mi savlada ,, snagu,, .
Pa ipak , ja sam i ovog jutra došao na posao svojim bajsom , navukao sam duks , dodatne mere radi i pokušavam da se ponašam normalno. Jedino prodavačica u marketu gde kupujem neskafu me je primetila po očima da se nešto dešava.
Oči mi se cakle , a ona možda i pomisli da sam se zaljubio u nju, ako neka misli , neka sanja. I tako ovog jutra ja sam malo bolestan , ali znam da ću na kraju ja ipak pobediti.
Imam pobednički duh !
Zdravi bili !


Komentari

 1. Veoma simpatican nacin za posmatranje bolesti :). Ja sam bas pre neki dan imao istu situaciju, medjutim, nakljukao sam se lekovima, iskulirao jedan dan kuci i sledeci dan sam bio kao nov. Ako volis da gledas filmove, pogledaj Osmosis Jones, simpatican film (animirani vecim delom) koji organizam opisuje upravo onako kako si ga ti video ;).

  Autor amater — 13 Jun 2008, 12:47

 2. slazem se sa amaterom, a osmosis je stvarno veoma simpatican film za trenutke kada vodis borbu sa virusima ( delom i zbog pobednicke atmosfere koju izaziva)...
  vladice, a ti oruzje na gotovs, nisani i pali! i ozdravi brzo.

  Autor hyperblogger — 13 Jun 2008, 14:01

 3. amater i hyperblogger, nisam nikad pogledao taj film, možda bi trebao, hvala.

  Autor vladica — 13 Jun 2008, 15:26

 4. vladice, pod stavkom obavezno. makar morala da ti ga narezem i posaljem post expresom :)

  Autor hyperblogger — 13 Jun 2008, 15:31

 5. ako je sudeći po današnjem postu, ti si već pobednik.
  a ako te još uvek gnjavi, obuci onu svoju "neukroćenu" narav i podvikni. garanta beži glavom bez obzira.
  Prijatno!

  Autor domacica — 13 Jun 2008, 18:32

 6. domacica još me muči , izgleda da će eksplozija biti neminovna.

  Autor vladica — 13 Jun 2008, 20:02


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs