San u javi

Ovo nije bajka

moja poezija — Autor vladica @ 18:30

 (Dalje)

Blogovanje ili kako ga ja zamišljam

moje priče i razmišljanja — Autor vladica @ 11:53

Ovo je moj prvi blog na servisu blog.rs :

Da započnem sa svojim blogom koji zamišljam kao blog na kome ću objavljivati svoje zapise , svoju poeziju...... svoja razmišljanja, svoje power point prezentacije.

Tako sam počeo da blogujem ovde. Pre toga bio sam član jednog ,, avetinjskog,, blog servisa , na kome možeš da pišeš i tajne šifre Pentagona , a da te niko ne primeti.
To je bilo moje prvo blogovanje , negde u septembru prošle godine . Često mi je tada nedostajao komentar , čini mi se da bih bio srećan da me neko otera u materinu , samo da mi ostavi kakav komentar, da ja tamo postojim.

I onda negde krajem januara dobio sam adresu ovog blog servisa upisao se i započeo blogovanje. Sada isključivo pišem ovde , što se da naslutiti , nekad postavim i po dva posta dnevno i pridržavam se onog mog prvog posta , čije sam redove postavio.
Pre blogovanja , bio sam na par foruma , ali sam ih zapostavio , jedan sam potpuno napustio iz nekog ličnog revolta , a na jednom se periodično pojavljujem , a želeo bih više jer tamo imam jednu jako dobru net drugaricu , koja me već dve godine jako podržava. Jednostavno nema se vremena za sve. Pesme koje pišem objavljujem na jednom sajtu o poeziji , a već je jedna grupa pesama isprintana u jednu knjigu , a nadam se i do kraja godine očekujem da se odšampa komletna moja pesmarica.

Šta želim ovim reći ? Pa ja mislim da je ovo moje zakasnelo predstavljanje sebe samog iako ste mnogi mogli da me koliko upoznate , jer ja prilično otvoreno nastupam na ovom blog servisu. Jako sam emotivan, šta da radim takvog me majka rodila. Promeniti se ne mogu i to je činjenica.
Pre neki dan sam svoj blog stavio u ilegalu. Sakrivao sam ga. Domacica me je pitala zašto to radim ? Imao sam još par kritika na moj račun i ne zameram zbog toga nikome . Uvažavam sva mišljenja. Razlog je bio jedan jedini , kako postavim post , tako se pronađe neko ko će ga staviti iznad mog posta , a siguran sam da je već bio ispod. Da ne fantaziram, odlučio sam tada da sakrijem svoj blog baš iz tog razloga , i stavio na raspolaganje , da ne smetam nekome ko želi da mu post bude na vrhu. Nije bitno , uradio sam to i na neki način zadovoljio svoj stav.

Zaokupljen svojim problemom , nisam ni primetio turbolencije koje su se dešavale na ovom blog servisu i pomalo sam zatečen događajima koji su usledili, bez mogućnosti da sam razjasnim šta se je dešavalo. U stvari kapiram i bez činjenica i dokaza ... ipak sam ja malo iskusniji. Ponekad volim da se pravim blesav iako to nisam.
I na kraju , san u javi je samo ovde predstavljen. Vidite li ga na drugom mestu , znajte da je to čist falsifikat , kopija , ukradeno.
Eto to sam hteo da vam kažem, u stvari i ne znam šta sam hteo, shvatiće oni koji me poznaju.Powered by blog.rs