San u javi

Izvukoše me iz bubnja !

moje priče i razmišljanja — Autor vladica @ 10:19
Skoro svaki dan dobijam poštu. U pismima koja dobijam , velika većina je od banaka , pa od firmi sa kojima sarađujem , sve do onih reklamnih iz velikih trgovinskih kuća koje šalju svoje prospekte i medvedima u planini.
Pre neki dan poštar mi je doneo jedan pink koverat većeg formata , naslovljen na ime moje firme ,a u kovertu pola kile papira.
Šta je sad ovo , zapitah se ?
Open ja koverat , i počnem da čitam obaveštenje , kako sam ja , tj. moja firmu izvučeni iz bubnja , da svaka tri meseca šaljemo u nekom zavodu za statistiku poslovni bilans firme , da se oni unapred zahvaljuju na saradnji , i da sve to što su mi poslali , trebam da popunim , jer mi je to ,, obaveza,, . Ako pak ne sarađujem oni će pokrenuti prema mojoj fiormi zakonske mere.
U što ja volim kad mi preteeee !!!
Odnesem ja ovaj snop papira kod svog knjigovođe i oni pogledaše i rekoše mi , pa gde tebe izvukoše , sad će sve dok postoji firma da ti šalju ovo . Ma super rekoh ja . Trebaće mi sat vremena da popunjavam , i da im pošaljem preporučeno sa povratnicom. Nisam ukapirao kakvim slovima da pišem, koje boje povratni koverat treba da bude i da li treba da je mirišljav ?

Jel’ možete da mi zamislite facu ?
Pa mamicu im maminu JA ....što me ne izvukoše da idem na more ili da spavam sa njihovim ženama , a da je to obavezno i da ne mogu da izbegnem ? !!!
Imam utisak , da bih u punom džaku onih stvari izvukao onu moju stvar ! Oprostite , ali fakat !
I eto sad ja se s’ oproštenjem jebavam sa popunjavanjem , nekog zbirišta gluposti , da bih zadovoljio tamo neke statističare kojima se digao , pa bi da sakupljaju poene preko nekih glupih statističkih anketa.
Post mi je malo vulgaran, ali s’ obzirom da obrađujem temu , gde ne mogu da im kažem u lice , ja preko ovog posta imam neko niskostrujno pražnjenje.Powered by blog.rs