San u javi

Mesto gde počinje ljubav

moje priče i razmišljanja — Autor vladica @ 10:00

Negde , daleko. Duboko u našem mozgu , smestila se je jedna čudna zemlja. Ta zemlja , nije ovakva kakvomsada koračamo. Ta zemlja , je zemlja mašte naših mozgova. I kada naš mozakzapočne svoju maštariju , onda se u toj zemlji stvaraju najlepša prostranatva ,u kojima naša srca zauzimaju najlepša mesta.

 

Jednom davnojedan čovek je poželeo da u svojoj mašti napravi svoju zemlju snova . Sedeo jena obali jedne srebrne reke i uživao u svetlucanju površine reke koja je mirnoi neprimetno tekla. Odsjaj sunca udarao je u površinu vode i svetlucaočovekovim licem.

Taj treptajtoliko je umirio čoveka da je potpuno zaboravio gde se nalazi. Čovek se potpunoopustio i prepustio mašti. Njegova mašta je bila sasvim jednostavna. Želeo jesamo jedan sasvim običan život koji bi mu podario ženu koju će voleti i koja ćemu se radovati tokom njihovog života.

Ta mašta jednogdana postala je zbilja. Na obali iste reke čovek je upoznao , a kasnije otpočeoživot sa ženom sa kojom se je voleo. Ali ljudi kadkad i ne maštaju , a ljubaviim se ostvaruju. Ja kažem , padaju im s' neba.

Ja ne volim ništašto pada s' neba, već u životu samo želim da dobijem ono što zaslužujem.

Ako pak ništa nezaslužujem, neka , neka ostanem bez tih darova.  Verovatno ih ne zaslužujem , verovatno to voćenije meni namenjeno.

Zato ipak jesamza mesto tamo gde počinje ljubav , ono postoji , znam da postoji.

Ja sam ga upoznao.

Veruješ li ti uto ?

 Powered by blog.rs