San u javi

Priča bez reči

moje priče i razmišljanja — Autor vladica @ 22:07

Te večeri njen muž je izašao u obližnju kafanu, a ona je nestrpljivo cupkala čekajući ga da već jednom pođe. Čak mu je i rekla : čudno je da još nisi izašao? Nije obratio pažnju na te njene reči, samo se obukao i izašao : Idem ja, rekao je. 

Otišao je pravo u kafanu i tamo seo za kafanskim šankom, naručio piće i na svoj način uživao. Nije ni primetio kad je beli automobil zastao pred kafanom i produžio. Neko je iz auta posmatrao da li je on tamo i tražio sigurnost u njegovom prisustvu.

Ona se brzo nakon njegovog izlaska spremila, obula patike, farmerice i majicu. Izašala je i rekla komšijama koji su je susreli da ide da se prošeta kod neke svoje sestre. Krenula je suprotnom pravcu kuda je krenuo njen muž i polako se izgubila u mračnim ulicama. Znala je gde treba da ide, iako joj kuća u kojoj je trebala da ode bila nepoznata. 

Ispred kuće u tami bio je parkiran beli auto. Izašao je na vrata i samo joj mahnuo, ušla je za njim u nepoznatu kuću. Nije upalio sijalicu. Oboje su žurili brzo se skinuli, ljubili i počeli da vode ljubav.

U tom zanosu on je svršio u nju i kratko joj rekao : Izvini!

Nema problema, rekla je ona, srediću ja to. Obukla se, napustila kuću i nestala u mraku. 

Kada je došla kući njen muž je još uvek bio u kafani. Otišla je u kupatilo istuširala se, obukla pidžamu i legla da spava. Bilo joj je lepo sa njim. On je u njenim očima predstavljao neku dozu moći i ona je jako želela tu promenu. Bila je srećna i znala je da to što radi, radi sasvim ispravno, čak je u nekim trenucima razmišljala kako da napusti svoga muža. Bio joj je samo problem kako da mu kaže, a da to ne izazove erupciju nezadovoljstva, jer joj je miran rasplet ono što je želela. Zamišljala je kako će živeti sa njim, jer joj je on već davao neka obećanja. Pričao je za njenog muža, kako je on velika budala i da je prosto neverovatno kako ona uopšte može da ga podnese. Želeo je da ga maksimalno ponizi pred njom i potpuno zauzme njegovo mesto. Uspavala se je sa tim mislima. 

Muž joj se vratio kasno. Video je svoju ženu u krevetu i poželeo da vodi ljubav sa njom. Nije se opirala, počeli su da vode ljubav i to jako i strasno da su oboje bili iscrpljeni.

Kada su legli da spavaju, ona se okrenula na drugu stranu, stavila spojene dlanove ispod obraza i pustila suzu....  

 Powered by blog.rs