San u javi

Danas o Vama pišem...

moje priče i razmišljanja — Autor vladica @ 11:20

Pa došao je red i na mene da se generalno zahvalim za postavljanje mog bloga na ,,vredi listu,,
Znate, ja sve ovo gledam tako emotivno da mi je velika čast što sam se tu našao i da Vam svima generalno dugujem zahvalnost što ste me čitali imali strpljenja da uđete u moja razmišljanja, da otpratite moje misli, pročitate moje pesme, odgledate moje pps prezentacije i kliknete na lanik koji vodi do mojih odaja na blogu.
Ovde sam tek mesec dana, i postavljanjem mog bloga na ,,vredi listu,, ja sam osetio takvu dozu uzbuđenosti, da u jednom trenu nisam bio svestan kolika doza adrenalina je prostrujala mojim bićem.
Pomalo mi je krivo, što ranije nisam došao na ovaj blog sistem, i što mi je neko vreme bila zaustavljena misao, baš zbog te nemogućnosti da se predstavim svojim pisanjem onima koji žele da me čitaju.
Krivo mi je što nisam imao prilike da upoznam neke blogere, neka njihova razmišljanja koja su ostavila pečat ovom blog sistemu, što nisam mogao da redovno čitam tekstove koji su bili odraz trenutnih raspoloženja.
Za mene lično, blog je neki napredniji način izražavanja misli, u odnosu na chatove, forume, my space oblike, e-mailing liste. Blog je nešto što može svako, a ne može velika većina. Blog treba opravdati, blog se piše iz Vašeg mozga, srca, duše.
Ovim blog sistemom, dolaze neki novi blogeri, neka nova razmišljanja, neki opstaju, neki se ugase, ali svima zajedničko da krase, po meni najdraže mesto na netu.

Hvala Vam još jednom što me čitate!

Ova godina, je skoro počela i ja Vam ovim video fajlom želim poželeti da Vas u ovoj godini prati zdravlje, sreća i ljubav. Nekako ljubav je ona koja daje da budemo zdravi i srećni.

Možda su neki ovaj video već videli, ali dobro je podsetiti ga se, onda kad vam treba nova 

snaga. 

 Powered by blog.rs