San u javi

14 Apr, 2008

Tržišne inspektore treba isprebijati !

moje priče i razmišljanja — Autor vladica @ 15:02

Ja sam osoba , koja ima određenu dozu temperamenta , i moje ponašanje u društvu može da se okarakteriše kao pozitivno i moje društvo biva sve mlađe jer se uglavno družim sa momcima koji još nisu napunili ni trideset godina.
Valjda sam im zanimljiv , a i oni meni jer valjda su mi razmišljanja takva da ne mogu i ne želim da pričam o ozbiljnim temama o kojima pričaju u mom dobu.
Doduše jako sam mladolik , pa me mnogi jako podmlađuju. Šta ću , možda je to posledica bavljenja sportom, a poslednjih godina sam se toliko zaljubio u bajs , da vrtim na hiljade kilometara i da nemam taj vid pražnjenja puko bi hiljadu puta.
Miroljubiv sam , pravičan ......ali !!!

Ovo je uvod u priču koju ću Vam danas ispričati , a tiče se mog posla i mog temperamenta.
Ja imam svoju malu firmu u kojoj radim i od te firme izdržavam porodicu , žena , ćerka i ja. Već odavno imam firmu , tako da sam u tom poslu jako uspeo da budem disciplinovan. Svoje obaveze prema državi ispunjavam na vreme , poštujem zakone , poštujem državu jer ipak sam ja profesionalac.

Danas mi je u firmu došla tržišna inspekcija. Došao čovek , i on radi svoj posao. Roba koja se nalazi u mojoj firmi je uvek uredno papirološki pkrivena , tako da ne radim na ,,crno,, i sa te strane nemam strah. I sad, tržišni ispektor vidi da sam ja ispravan i on već počinje da se nervira što ništa nije pronašao , a došao je da pronađe neprvilnost i naravno počinje da traži dlaku u jajetu.
Jedna vrsta robe koju imam ima utisnutu deklaraciju na sam proizvod , ali po njemu to ne može tako , već mora pisana deklaracija. Naravno ja prepoznam da je rešio da eto izmisli razlog i pokuša da me stavi u koš sa onim švercerima sa pijace.
Napiše on zapisniku to i kao pita me šta ćemo da radimo. Počinje konverzacija :
- kako šta ćemo da radimo ? (ja)
- nabavi nove deklaracije , a ja ću pokušati da samo prođe bez kazne ! (on)
- kakva kazna , za ovo što ti tražiš ? (ja)
- pa moram , ali ja mislim da ništa neće biti .(on)
- a ko će onda odrediti da li će ili ne , nešto biti ? (ja)
- ajde videćemo , ti samo nabavi deklaracije. (on)
Premišljajući se , ja ukapiram da on mene ispituje , kao da pokuša da me na neki način spasi.
I onda je došlo do eksplozije u mojoj glavi , te mu ja kažem :
- znaš šta , ti možeš da napišeš kaznu , ja neću da ti je platim. Možeš da crkneš i ja opet neću da ti je platim. Spreman sam da odem zbog te kazne u zatvor , ali kad budem izašao odatle , molim te , ali te stvarno molim ....seli se , beži od mene , jer ćeš od mene ovakvog imati samo zlo !
On pokuša ponovo da ublaži , kao ajde ne sekiraj se , pokušaću da sredim...i pobeže !

Dragi moji blogeri i čitaoci ovog bloga . Ja nisam agresivan , ali kad me životinja koja pokušava , da me izdžepari u firmi koju sam svojim rukama podigao , i svaki dinar zarađivao svojim znojem, neću mu dozvoliti , pa makar krv pala ! Braniću na ovaj način svoje postojanje.
I neću popustiti , pa makar me to koštalo mnogo više. Umesto da idu i love tamo sivu trgovinu , on pokušava da izmulji neki dinar u svoj džep od onog ko nije kriv !

Oprostite , ali morao sam ovo da napišem , boli me nepravda !

 


Komentari

 1. A onda sam ja kriv. Izvinjavam. Dok sam imao svoju firmu, znalo se ko kad dolazi i koliko treba para dati. Nisu puno tražili, a nepravilnosti svakom možeš da nađeš. Vladice, okreći pedale ali pod hitno da ugojiš živce!! POD HITNO! Idu užasna vremena, ti ostaješ ti, a gamad se množi. Ne poznajem te kao nervčika, ali s moje tačke gledišta, čeličnih živaca, pokušavam da zamislim kako je. Zašto da takav jedan upropašćuje dan i tebi i familiji i nama i ... Bolje da samo opet neke lepe oblake gledali. On je izašao i zaboravio, naplatio se već negde drugde, a ti se još jediš, sin te dečiji...

  Autor Baladašević — 14 Apr 2008, 15:20

 2. Baladašević, hvala na rečima koje kazuju suštinu , kako treba kad treba ... ali ja sam jako emotivna osoba , pa se nekad ta moja emotivnost preseli u neke krajeve mog bića gde ne treba. Možda neće biti ničega , ali je reč sa moje strane pala ... ta reč se zove pretnja , službenom licu !

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 15:24

 3. Mora covjeku da pukne film.Dok istrpis sve budale,ocutis svakom i zapleses na muziku koja se njemu 'oce-ima da te nema.Popizdim!Nema druge,nego glavu gore i grizi svakog ko bi da te gazi.I pravo si uradio.Galamila bih da si stavio ruku u novcanik.Al' ajde,bilo pa proslo.Sad imas pravo i da se nasmijes.Jer,iz ove bitke si ti izasao kao pobjednik.Vidjeces!

  Autor principessa78 — 14 Apr 2008, 15:34

 4. Zivot je put posut ruzama cije trnje ume ponekad da bocka,a to je onda kada nam se desi nepravda...Budi pozdravljena...

  Autor Xenija — 14 Apr 2008, 15:36

 5. Kad si opisivao sebe,kao da sam čitala o o sebi,a svoje poslovanje kao da sam čitala o mom mužu,samo što on ne mora da izdržava sve nas,ali bih dodala tržišnom i inspekciju rada.Naime ,on sam radi u radnji(površine 9 i slovima devet kvadrata).Pa pošto ništa nije mogla da mu nađe,naterala ga je da uzemljava šivaću mašinu i to industrjsku,japansku,tako što će da probuši ploču od mašine debelu 7 cm i da provuče žicu koju će kroz zid radnje da zakopa u zemlju.Japanac proizveo,a gospođa pametna,nije nju pitao.Da li je iko čuo da je nekoga uhvatila struja na šivaćoj mašini!?Ta nas je zabava koštala 7000 din pre tri godine.Elem vladice moj ovo ti je bilo za utehu,a biće blogova o tome pa ćete videti zašto "Ja u zemlji čuda"

  Autor sanjalice — 14 Apr 2008, 15:38

 6. Vladiece, svako bi pukao na tvom mestu. Dobro, izduvao si se, valjda će te dotični i zaboraviti do daljnjega ili trajno...

  Autor sanjarenja56 — 14 Apr 2008, 15:44

 7. Nije u skladu sa razvojem civilizacije izmlatiti tržišnog inspektora, ali takođe nije u skladu sa razvojem civilizacije da te tržišni inspektori reketiraju.

  Kada bi se pojavio pokret koji na neki način maleriše ove reketaše, ja bih bio jedan od podržavalaca (mada nemam vlastitu firmu).

  To što si ti uradio se zove jednostavnim imenom: "građanski otpor". To je ono čemu bi trebalo svi da težimo. Ja se trudim, ali ima malo ljudi koji to rade, jer ne žele da se uvaljuju u nevolje. E, to je ono što treba u našem narodu, a što drugi narodi već imaju: osećaj za pravdu koji se brani počev od vlastitog dvorišta.

  Autor Tekstopisac — 14 Apr 2008, 16:06

 8. I mene boli nepravda...
  A rekoste da ce proci kad porastem?:(((
  :***

  Autor tuzna — 14 Apr 2008, 16:09

 9. Mogu da zamislim koliko te je iznervirao kada si reagovao na taj nacin. Ako ne postoji razlog zbog koga bi te kaznio ne treba da se sekiras a zbog pretnje sluzbenom licu jos manje jer se takve osobe povlace kada naidju na otpor, a i nema dokaza da si mu pretio:))) Sve ovo o cemu danas razgovaramo je samo posledica neuredjenosti drzave.

  Autor bubi — 14 Apr 2008, 16:36

 10. principessa, dopada mi se tvoj način razmišljanja , evo osmeha :)

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 17:00

 11. Xenija, izgleda da ja nailazim na trnje , pozdrav !

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 17:01

 12. sanjalice, ja sam izgleda u ,,zemlji ludaka ,,
  Ma, nisam im dozvolio da me nikad kaze , jer ne postoji razlog , a iživljavanje smatram kao fiziči napad , pa ... sledi ....

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 17:04

 13. Tekstopisac, ja sam svestan svojih ishitrenih postupaka , ali znaš šta , postoje kaznene ustanove koje se bave takvim kao što sam ja ako preteraju. I dalje stojim mišlju da se taj parazitski aparat treba izmlatiti , pa će sve posle biti drugačije. Ja znam da sada preterujem , ali oprosti , ja sam satkan od živaca , ljudsko sam biće i neću dozvoliti nikome da me gazi bez razloga.

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 17:07

 14. sanjarenja, hteo sam sve najbolje , čak sam ga udostojio da se oseća kao vlast , ali na kraju pokazalo se je da je obična stoka . Nadam se da će me zaobilaziti u širokom luku !

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 17:09

 15. tuzna, nemoj neko da te je prevario da radiš u nekoj inspekciji !!! :)))

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 17:10

 16. bubi, haos od države.
  Evo sad se analiziram, ja ovakav kakvog ste me upoznali , jednostavno sam morao da prsnem.
  Znaš da sam neispravan, Bože moj , pokušaš da zamoliš , pa ako uspeš ...ali ovo je bilo za pesnicom o glavu i posle ne nisam ga ja udario , pala mu je kutija na glavu :)))

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 17:14

 17. ufffffffff, koliko puta meni padne na pamet da izmlatim neko takvo "službeno lice", pa se onda setim da od toga ima više štete nego koristi - nema čarobnog štapića koji ih može ispraviti sve odjednom.

  Potrebno je da prođu neke decenije...

  Nemoj samo ti da ostaviš porodicu privremeno bez hranioca, makar ako nisi razradio biznis toliko da ide jedno tri nedelje sam bez tebe, dok si na službenom putu :-)

  Autor Tekstopisac — 14 Apr 2008, 17:17

 18. Tekstopisac, ma ostaviću im ja neku paru za život , a posle kad izađem eto mene među mafijašima , znaš obično oni koji izađu iz zatvora su popularniji u društvu više nego neki koji žive miran život i stvaraju dela koja se prenose na generacije. Nažalost , takav šljam uvek bude cenjeniji , valjda zbog strahopoštovanja.
  P.S. ne uzimaj mi sve ove komentare za ozbiljno , još sam u fazi besnila :)))

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 17:29

 19. ne poznajem "besnog" vladicu.
  samo pesnika, pripovedača, sanjara.
  ali sam sasvim sigurna da takav čovek neće nikog prevariti.
  javljam se da budem svedok ako ikada ta "inspekcijska"nakaza bude bilo šta preduzela protiv tebe.
  Prijatno!

  Autor domacica — 14 Apr 2008, 18:23

 20. Imam ideju,prvo moj muž šije (besno)crvene dukseve,i štampa B I S V,skraćeno od batine inspektorima svake vrste(da znaš samo što su oni vatrogasni zajebani!) i krećemo u akciju!Ostali blogeri ako hoće da pomognu mogu.Ma teraj ih u piz.. materinu,mislim te inspektore,i uzmi neki krnjav tanjir pa ga tresni negde,odlično oslobađa od stresa,garant,isprobano!

  Autor sanjalice — 14 Apr 2008, 18:35

 21. domacica, hvala. To je ono kao u pesmi ,, ne lomite mi bagrenje ,,

  oprosti , moram da postavim celu pesmu !

  Verujem cenjeni sude
  Da dobro poznaješ ljude
  Vi barem imate posla
  Jer cud je cud, a sud je sud
  Verujem cenjena glavo da si i ucio pravo
  Da svakom sudiš pošteno
  Jer cast je cast, a vlast je vlast
  I sve po zakonu, za to sam prvi
  Ne bi bilo ove krvi da je bilo sve po zakonu
  Vlast je vlast, sve ja to poštujem
  Tu su paragrafi, pa zagrabi
  Nek' isto je i djavolu i djakonu
  Pa nek' se zna
  Nek' su mi gazili njivom
  Mojom se sladili šljivom
  Uvek je lopova bilo
  Jer cuk je cuk i vuk je vuk
  Nikada zlotvora dosta
  Suša mi uništi bostan
  I led se prospe pred žetvu
  Al' led je led, a red je red
  I prekardašilo
  Im'o sam bagremovu šumu
  Tamo dole prema drumu
  Pa sam cekao, red je red
  Polako komšije
  Ne može samo da se udje, da se ruši tudje
  Lepo sam im rekao
  Ne lomite mi bagrenje
  Bez njih ce me vetrovi oduvati
  Pustite ih moraju mi cuvati
  Jednu tajnu zlatnu kao dukati
  Ne lomite mi bagrenje
  Pod njima sam je ljubio
  Bosonogu i odbeglu od sna
  Ljudi smo cenjeni sude
  Pa neka bude šta bude
  Žao mi marama crnih
  Al' plac je plac, a mac je mac
  Ne pitaj šta bi sad' bilo
  Kad' bi se ponovo zbilo
  Ne pitaj da li se kajem
  Jer jed je jed, a red je red
  I sve po zakonu
  Tu su paragrafi
  Pa zagrabi pošteno i za veru i za neveru
  Red je red, sve ja to poštujem
  Jer više bilo bi ubica nego ptica
  Koje odlecu ka severu
  Ne lomite mi bagrenje
  Bez njih ce me vetrovi oduvati
  Pustite ih, moraju mi cuvati
  Jednu tajnu zlatnu kao dukati
  Ne lomite mi bagrenje
  Pod njima sam je ljubio
  O, zar moram da vam ponovim
  Okanite se njih, jer sve cu da vas polomim

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 18:37

 22. sanjalice, dobra ideja , na tržištu majice sa natpiom ,, mrzim inspekciju ,, :))

  Još sam na poslu , a žena bi pala u nesvest kad bih slomio kući tanjir , jedino da joj jedam ukradem odem negde van grada i tresnem ga o asfalt :)

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 18:40

 23. ho ho ho. Nek je i Vladica naš jednom popizdio:)))))

  Autor donna — 14 Apr 2008, 18:55

 24. slazem se sa tim da trzisne inspektore treba isprebijati i javljam se kao dobrovoljac da ti pomognem ako zatreba.

  Autor hyperblogger — 14 Apr 2008, 19:13

 25. citajuci tvoje rijeci kad si mu odbrusio mislim damu nee pasti na pamet da to ponovi kod tebe. ja ne zivim dolje pa ne znam tacno kako se radi, ali mislim da si mi docarao sliku.
  jesi se ohladio konacno malo ? :))

  Autor profesorlukic — 14 Apr 2008, 19:31

 26. donna, mnogo mogu da istrpim, ali nepravda me lomata ... pa zašto ja bežim u prirodu i pričam sa pticama , bežim od ljudi koji komplekse leče na poslu ... eto dešava se ?

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 20:03

 27. hyperblogger, zovem te , ti ćeš da mu prilivaš vodu da se osvesti posle nokauta i tako svaki put :)))

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 20:04

 28. profesorlukic, vulkan u meni se još nije stišao, ali stišava se :)
  Ja sam mu odbrusio , baš zato da se više ne pojavi. Ali eto malo sam to ovde na blogu podelio sa vama i ako bih voleo kad bi ovakav tekst mogao da završi u nekim novinama.

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 20:07

 29. @vladica, znam ja iza koga stajem.
  iza ovakvog iskustva ti postavljaš pesmu!
  i to kakvu.
  stvarno nije čudno što te boli nepravda.
  Prijatno!

  Autor domacica — 14 Apr 2008, 20:12

 30. domacica, hvala , zaista mi tvoj komentar kazuje da nisam skrenuo sa puta.

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 20:16

 31. e baš ću da uzimam ozbiljno :-)))))))))

  Autor Tekstopisac — 14 Apr 2008, 21:13

 32. kažu da posle prvog ubistva ubica oseća mučninu , svako naredno ubistvo mu ide kao šolja kafe , tako da već sam smislio post za sutra kao neku pripremu za ... ma videćeš tekstopisac :)))

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 21:21

 33. Ovog momenta prestajem da spominjem Vladicu u mojim postovima. Pogotovo ovako kao u poslednjem. Sto je sigurno sigurno je. Ja sam extra emotivan, ali ne bih nasrnuo na druge, jos uvek ih sve mogu pobediti recima, pa sve mogu, ako su bas djubrad, da uzivam kad vidim kako mi ne mogu nista. Inace, preporucujem ti da u takvim momentima cepas drva. Donna :*

  Autor Baladasevic — 14 Apr 2008, 22:05

 34. Baladasevic, cepam ja drva i u svakodnevnim prilikama ;)

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 22:07

 35. Vladice, osmeh naredjujem! Odmah!! Bez cekanja!!!

  Autor Pinokio — 14 Apr 2008, 22:16

 36. Eeee...zato sam ja u svojoj firmi imao samo veleprodaju i usluge. Pa zato i nisu mogli nikad da mi traze nesto narocito :)

  Autor Shadowdancer — 14 Apr 2008, 22:20

 37. Pinokio, evo jedan doduše kiseli :)

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 22:25

 38. Shadowdancer, imam i ja , ali kao da proširim delatnost (glavobolju )

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 22:26

 39. Ja htedoh nedavno da pisem o slicnoj nepravdi..posle par redova mi se vec smucilo. Na njihovu dusu.A ja, inace, umem da se zainatim. Do srzi. Pa ko izdrzi - pricace. ;)

  A tvom trzisnom inspektoru nemoj slucajno da platis..uplase se oni cim podignes glas na njih.. ;)

  Autor altamoda — 14 Apr 2008, 22:59

 40. Pa i kiseli krastavci su dobri. Sta fali kiselom osmehu! Dobro je za pocetak : ))
  Ajd jos jedan, molim!

  Autor Pinokio — 14 Apr 2008, 23:10

 41. altamoda, ma nedam mu ništa , verovatno puca na neki ručak ili ko zna šta ...neće dobiti ni dinara , a voleo bih da sada ovo čita neki tržišni inspektor u Srbiji , mada oni ne znaju da koriste internet.

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 23:10

 42. Pinokio, evo još jedan kiseli :)

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 23:11

 43. Dobro, idemo dalje! Dakle, danas sam se upoznala sa Lilaninom! Ima li osmeha?

  Autor Pinokio — 14 Apr 2008, 23:26

 44. ima i aplauza :)))

  pa , hajde okači jedam mini post povodom tog susreta :)

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 23:29

 45. Znala sam da cu iznuditi taj osmeh Jes! Jes! Jes!
  Sutra o tome! Sredjujem utiske : )

  Autor Pinokio — 14 Apr 2008, 23:33

 46. Pinokio ,čekam(o) sutra ;)

  Autor vladica — 14 Apr 2008, 23:53

 47. Htjela sam ti posvetiti post, ali sam preumorna i ne mogu. Znaš ti kakav- pa o namćoru:)))
  samo ću ti ostaviti pjesmicu,aj osmjeh molim i slušaj kako pjevam

  Ne volem... Uzdržane... Trezvene... Pa džoging... Takve najpre trefi šloging...
  Al ni krkanje mi nije blisko...
  Ne volem...
  Što odasvud samo čuješ daj mi! Il se prosi il
  se zajmi...
  Jebo te, ja nikad nisam isko?
  Ne volem... Štreberčine... Večne odlikaše... Crne rolke i sektaše...
  Ne padam na Tibet... Ili Burmu...
  Ne volem... Škrtariju... Intelektuatce... Koji važno vrte palce... Kupiš ih za špricer i kavurmu...

  Al tebe volem to je fakat...

  Autor donna — 15 Apr 2008, 00:01

 48. donna,
  Prodaću onu našu kućerdu "na lakat"
  Pa nek je stoput dedina
  Napuklo srce na dve pole
  Ljubav je teret pregolem
  Baš ni to što tol'ko volem... ne volem...

  Autor vladica — 15 Apr 2008, 00:10

 49. U logike kad volem ne volem. Tu si me našo;)

  Autor donna — 15 Apr 2008, 00:17

 50. šta reći, namćor jedan :))

  Autor vladica — 15 Apr 2008, 00:19

 51. Ko se to sada smješka, ko ko?:))

  Autor donna — 15 Apr 2008, 00:23

 52. donna, da ne ispadne ono ko se poslednji smeje , da to ne bude moj inspektor ? :)

  Autor vladica — 15 Apr 2008, 00:34

 53. Mojne toga. Aj da čujem pjesmu i da spavam. Požuri;)

  Autor donna — 15 Apr 2008, 00:47

 54. evo ti presma i laku noć

  Nikad nećes znati , kako se Bogu molim,
  I kad sklopim dlan na dlan i zatvorim oči.
  Izgovorim reči koje Boga mole.
  U crkvi uz miris voštanih sveća.
  U tamnom uglu , sam i neprimetan.
  Izgovaram reči , koje Boga mole.

  Nikad nećes znati , kako moje srce kuca,
  Jer tvoja ruka na moje grudi nije nikad stala,
  Par lažnih reči i ništa više,
  Na onoj klupi u parku , koju samo ja znam.
  Ispod lipe koja opojno u proleće miriše.
  Par lažnih reči i ništa više.

  Nikad nećes znati , ko sam ja .
  I da li sreća dolazi od Boga data.
  Zorom ranom, kad se sunce budi.
  Dok sa prozora svoga , gledam u nebo plavo.
  I dosežem , mislima svojim neke daljine.
  Zorom ranom kad se sunce budi.

  Nikad nećes znati , kuda plove moje misli.
  Na pučini , nekog samo meni znanog sveta.
  Onog sveta za koji kartu imala nisi.
  Gde kiša , miluje lice čoveka.
  Gde izvor za ogledalo služi.
  Onog sveta za koji kartu imala nisi.

  Autor vladica — 15 Apr 2008, 00:56

 55. vladice - steta sto nisam bila tu da te smirujem i tesim u pravom trenutku. Mada, nekako osecam, da ces jos neko vreme, kad god pomislis na taj dogadjaj, malo da iskliznes u bes. Ne daj da te to nerviira. Od kad je sveta i veka najgori su oni kojima das malu vlast. Mozda oni sa velikom vlascu naprave vise stete ali ovi sa malim daleko vise uzivaju. Zato, opusti se. Jadan je i sitan i u stvari je prosio.
  Ajd spavaj da te ne smaram Pisacemo jos :)))

  Autor lilanina — 15 Apr 2008, 02:15

 56. Nemoj da se cudis sto vesticarim u ovo doba noci - stigoh s puta pa sredjujem utiske :)))

  Autor lilanina — 15 Apr 2008, 02:16

 57. lilanina, polako se smirujem , mada se prisećam šta sam mu sve rekao i ne kajem se.
  A , pa da vileniš , znam da ste ti i Pinokio imale susret :)

  Autor vladica — 15 Apr 2008, 07:56

 58. Svako bi tako reagovao.Ja mozda i pre! Ne podnosim nepravdu,narocito kad lepom reci ne moze da se izleci.Tako sam ja jucer,doduse pismeno,naribala ove iz elektodistribucije. Vec tri meseca im citma stanje na brojilu,a na racunu pise da je neocitano.Pa sta mi onda uopste zvone na vrata!

  Autor siljka — 15 Apr 2008, 08:11

 59. siljka, svestan sam da kao pojedinac ne možeš da promeniš stare navike tih legalnih reketaša , ali bar sam mu skrenuo pažnju da se debelo razmisli da dođe kod mene ponovo. Možda pošalje nekog kolegu , ali će mu taj kolega jako zameriti što ga je poslao na vruć teren.

  Autor vladica — 15 Apr 2008, 08:19

 60. hahah, daaaaaaaaa, i oni što jedu ljude su se oglašavali preko interneta pa ih niko nije shvatao ozbiljno :-))))))))))

  Ne znam samo da li su ti poreski organi dovoljno ukusni :-)))

  BLJAK!

  Autor Tekstopisac — 15 Apr 2008, 13:32

 61. Vladice, znam kako ti je... ozda bi svi privatnici trebali da zatvore svoje radnje pa da vidimo kako ce onda sti ti nazovi "inspektori" da primaju plate..... ehhhh, snovi moji.... I ja sam pre nki dan isterala dvoicu napolje.....Izgleda da im je sezona lova pocela....

  Autor bealiever — 15 Apr 2008, 14:29

 62. bealiever, samo tako sa parazitima koji trebali biti ukinuti , pa im vlast produžila život.
  A kod mene , vala neće se nakusati čorbe... poštujem svoj trud i poštenje u poslu i neću dozvoliti da mi vršlja neki parazit !

  Autor vladica — 15 Apr 2008, 15:01

 63. E moj vladice...ja bih ga vec dva puta isprebijao, zna Baladasevic kakvih sam zivaca. I ja sam pravican, ali sam i prek. Zivci su mi kao struna, lako pucaju a tesko se krpe. I kao takav, mogao sam do sada sto puta da nagrabusim...umlatio sam jednog trzisnog inspektora do sada, veruj mi nikada mu nije palo na pamet da me tuzi jer zna da bih ga okacio na drvo. Mozda ce neko reci i da sam kreten, ali stvarno mi je pukao film. Umlatio sam jednom i nekog "jehovu" kad mi je dosao na vrata, od tada vise ne dolazi...jednom sam cak i doktora hteo da premlatim, ali nisam. Dobro je prosao...ali poenta je da sam ih tukao jer su se ogresili o mene. BOG prasta, ja nikad. A koliko bi ih tek umlatio samo da mi zakon ne stoji na putu...nikog nevinog i postenog ne bih dirao, ali takve trzisne inspektore, doktore koji traze mito, sektase, pedere...ma to bih sve polomio. Sreca moja, a i njihova, da me takvi obicno zaobilaze - samo retki su imali nesrecu da mi stanu na zulj. Na srecu, ja imam nekog ko me uvek primiri da ne napravim neku vecu glupost. Ajd uzdravlje

  Autor zbog ovoga sto sam napisao ne zelim da mi se zna ime — 17 Apr 2008, 13:26

 64. Hvala ti za komentar , danas su bili u mojoj drugoj radnji , tamo gde radi moja žena. Nisu ništa pronašli , jer pokušavam da budem ispravan. Ta radnja radi bedo loše , koliko da pokrije ili ne bar doprinose , ali to njih briga. Žena mi je javila kad su otišli. Moja žena je jednom doživela stres od tržišnog inspektora i od tada je na lekovima. Kunem se da je to zbog toga. Od tada imam poseban pik na njih. Ako sam neispravan , neznani prijatelju , ja sam spreman da podnesem sankcije i neću se ljutiti. Bolim me to što on gleda na mene kao na nekog švercera koji valja robu na crno. Zato sam spreman da odgovaram krivično , ako budem upotrebio silju. Ja na taj način branim porodicu , imam studenta u Beogradu , i ako mi kojim slučajem naplate kaznu zbog iživljavanja , rekao sam ženi da proda auto , da bi dete i ona mogli da žive dok ja budem u zatvoru. Ovo što govorim je jako ozbiljno , nema više nazad. Ovih dana sam baš u tom elementu. Možda me oni koji me čitaju zamrznu zbog ovog što pišem , ali neću da dozvolim da mi niko uništava život , makar život položio. Ja sam miroljubiv čovek , ljudi oko mene su sigurni , ali ne volim nepravdu , onda postajem zver. Još jednom hvala na komentaru. A voleo bih da neki od tig organa ovo pročita i zamisli se i vidi da batina ima dva kraja.

  Autor vladica — 17 Apr 2008, 14:10


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs