San u javi

Nebo

power point — Autor vladica @ 10:50

Nedeljom sam totalno ne organizovan. Probudim se rano i ako legnem da spavam ko zna kada. Ma znam to me onaj biološki sat budi uvek u isto vreme. Izgleda da moj mozak ne ume da razlučuje kada se treba , a kada ne buditi. On je navikao da u 7,15 da komandu mojim očima da se otvore.
Napolju je bilo oblačno ovog jutra , bolje rečeno sivo. Ne nisam želeo da gledam u nebo , što bih kažnjavao svoje oči , kad mogu da im priušim veselije boje.
Ženu sam ostavio da spava, taman posla da je budim , pa ona voli da spava , mada mi se ponekad ljuti što je ne budim. Kaže bezobrazan sam. Jesam ponekad , ne probudim je pa ona posle juri da se organizuje.
Ovog jutra sam ustao i kao po komandi uključio prvo ringlu na šporetu , pa TV, i onda dođoh na kompjuter.
Dok se sistem na kompjuteru dizao , ja sam se na brzinu istuširo , napakovao odeću na sebe , a voda u džezvi je već uveliko proključala , tako da sam morao da dodam još malo vode zbog isparavanja.
Skuvao sam kafu , seo za kompjuterom i počeo prvo da prevlačim mejlove .
Prvo neki poslovni , na koje ne odgovaram vikendom , pa onda neki privatni od noćas i onda dođoh na blog.
Blog je obično vikendom jako tih , verovatno blogeri vikendom , vikenduju , a manje pišu. Prokomentarisao sam par blogova , ustao sa stolice , došao do prozora i zagledao se ,,ipak,, u nebo.
I kao da sam dao komandu nebu , da se razgrnu oblaci , i najednom se pojavilo vedro nebo. Eto ideje – rekoh , danas ću napraviti pps sa temom slika o nebu .
I tako nastao je ovaj pps , baš danas , još uvek svežih ne osušenih boja . Uživajte , prijatan dan !

 

(kliknite na sliku za download - Power Point prezentacija, 0,7 MB) 

 Powered by blog.rs