San u javi

Vreme

power point — Autor vladica @ 12:00

Vreme je kao reka.
Nikada ga ne možeš dodirnuti dva puta ,
kao što ne možeš dodirnuti talas koji je već prošao.
Zato uživaj u svakom trenutku svoga života.
Jer već posle jednog minuta , onaj predhodni nikada se ne može vratiti.Danas sam hteo da Vam pišem o tome kako mi je bankomat ukrao novac , nije mi ga isplatio , a skinuo sa tekućeg računa, pa se sada dokazujem sa bankom. Ali nisam hteo. Pa sam onda hteo da Vam pišem o polisi životnog osiguranja, koja mi je raskinuta pre neki dan, zato što službenica koja vodi uplate nije uplaćivala moj novac na račun poslise, već se služila njime. Ali ni to nisam hteo.
Već , danas Vam pišem o vremenu ... eto i sada ovo što sam napisao , otišlo je sa vremenom. Šta želim reći ? Pa jednostavno ne treba gubiti vreme na neke događaje koji mogu da nas zarobe u vremenu, već treba svaki minut proživeti u lepoti življenja. Jer stvarno ljudi , život je lep, samo ga sami sebi komplikujemo , gubivši vreme i vreme u neke ne tako važne stvari.

Pred vama je jedna prezentacija , koju sam ,, malopre,, napravio ... pa je ponekad ,kad nađete vreme pogledajte. A i ako ga ne pronađete , onda gledajte da ga najkorisnije iskoristite. Uživajte u današnjem danu.

 

(kliknite na sliku za download - PowerPoint prezentacija, 0,85 MB) Powered by blog.rs