San u javi

Manijak !!!

moje priče i razmišljanja — Autor vladica @ 17:32
Svako od nas u životu ima , imao je ili će dobiti svog ličnog manijaka. Neki ga imaju više puta , nekima samo protrči kroz život , a srećnici nikad ne saznaju kako on izgleda , funkcioniše , razmišlja.
Ja mogu da se pohvalim da poslednjih mesec dana imam svog ,, telefonskog manijaka,, . Da , to je grupa onih mekih manijaka , koji jedino kroz život umeju da otkucaju brojeve nekog telefona i stalno se ponavljaju , a da im to ne dosadi.
Već mesec dana , moj mobilni je na udaru nekog ,, unknown number,, i da pri tome taj ne bira vreme poziva.
Pokušavao sam da napravim analizu , ko bi to mogao biti , ali to glupo analiziranje me samo još više umara , pa sam odustao od namere da budem Šerlok Holms i rešio da preduzmem zaštitne mere.
Kao prvo promeniću broj , što i nije neko naučno otkriće , ali promenom broja definitvno biću spašen od ataka , tog psihološki poremećenog stvora.
Međutim, ovaj broj koji imam je ujedno i moj poslovni broj , tako da bih trebao da novi broj razdelim onima koji treba da ga imaju. A ,to je jedno stotinu obaveštenih , od njih pola obavestiti , a kad bolje razmislim ima tu nekih brojeva kojima ne trebam poslati obaveštenje , pa ostaje nekih dvadesetak koji će dobiti moj novi broj mobilnog.
I šta sad ? Pa ništa ! U stvari ko izmisli mobilne telefone , majkedamuga ....
Ranije je bilo lepo , imaš fiksni , govornicu , ako zatreba . Postojala je mogućnost da napišeš pismo , pošalješ mejl. Ovako osećam se kao da imam ugrađen čip i svako me preko mobilnog može locirati.
I tako rešio sam da napustim svoh manijaka , pošto on neće mene. Ovih par dana zvaće me iz call servisa i ponuditi brojeve , jerbo sam ja na pretplatu, tj. post paid.
Trenutni broj koji imam trebam da vratrim, tj. zamenim. A taj broj imam već od 97' godine. Moram , ne mogu da budem pilula nekom manijaku , pa makar to bio i moj manijak. Pilule se samo progutaju , ali već sutradan traže nove.
Odoh da prepisujem brojeve sa kartice , ajd' u zdravlje !Powered by blog.rs