San u javi

05 Dec, 2010

343

u prolazu — Autor vladica @ 20:50

Dragi čitaoče!

Možda ćeš se pitati šta znači onaj broj u naslovu. Ti koji me pratiš, .....pratio si moj blog ovih par godina, čekaćeš da ti odgovorim. 

Odgovor čak i nemam,  odgovor je da je ovo ukupan broj postova koje sam objavio.

Ali od danas njih više neće biti. Sve tekstove sam obrisao, jer ovaj blog je za mene izgubio smisao postojanja. Od narednh dana kreće novo razdoblje u mom životu, tako da sve ovo što sam do sada pisao odlazi u zaborav i postaje besmisleno. 

Život je kratak i treba ga pametno živeti. Sav balast koji vam savija kičmu treba odbaciti, a ovaj blog je za mene taj balast. Ne uskraćujem ja samo mojim vernim čitaocima svoje tekstove, već i sebi, jer jednostavno želim da zaboravim sve što sam pisao i razmišljao. Ja to mogu. Niko ne ide za kamenom koji baci u vodu. On potone i nikada ga više ne vidiš.

Ja ću krenuti negde sa pisanjem nekog svog novog bloga, na nekom mestu i neću vam ovde ostavljati tragove. Zaboravite me, to je najpametnije, verujte mi. 

Svo ovo vreme bio sam jako iskren prema vama,  došlo je vreme da se oprostimo, da se pozdravimo i poželim vam sve najlepše u životu.

Bog vas čuvao!


Komentari

 1. :( tesko je gubiti drage ljude, ali zelim ti zdravlja , srece i vetar u ledja

  Autor GASTRO city — 05 Dec 2010, 21:53

 2. Sve najbolje,Vladice...i onda još bolje od toga...želi ti Didilence...

  Autor didiland — 05 Dec 2010, 22:12

 3. Ja te nisam pratio godinama, vec samo mesec dana, ali osecam neverovatnu tugu sto te necu vise citati.Zao mi je prijatelju, jako...

  Autor leopard — 05 Dec 2010, 22:30

 4. Do nekih novih susreta...pozdrav!

  Autor stepskivuk — 06 Dec 2010, 10:04

 5. super ti je blog

  Autor suljevi — 02 Nov 2011, 14:31


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me